Om Det Vilde Slagtehus og Gårdbutik

Om Det Vilde Slagtehus og Gårdbutik

​Kvalitet, gode smagsoplevelser og tilfredse kunder kendetegner Det Vilde Slagtehus og Gårdbutik.

Den 1. juli 2024 overtog Allan Breith efter Lars Ville Jensen, der har haft forretningen siden november 2000. Allan har mange års erfaring som kok og er også tidligere uddannet herregårdsskytte.

I gårdbutikken kan man købe alle slags ferske slagtervarer lige fra skært kød til færdiglavede pølser og pålægsvarer.

Fokus på kvalitet

Kvalitet, gode smagsoplevelser og kundetilfredshed kendetegner Det Vilde Slagtehus og Gårdbutik.

Gårdbutik med stort udvalg

I gårdbutikken kan man købe alle slags ferske slagtervarer lige fra skært kød til færdiglavede pølser og pålægsvarer.

Mange års erfaring som kok

Den 1. juli 2024 overtog Allan Breith slagteriet og gårdbutikken. Allan har mange års erfaring som kok og er også tidligere uddannet herregårdsskytte.

Ét af Danmarks største lammeslagterier

Mandag, tirsdag og onsdag er slagtedage hos Det Vilde Slagtehus og Gårdbutik. Du kan få slagtet dine egne dyr og få dem parteret efter dine ønsker.
Privatliv
Det vilde Slagtehus og Gårdbutik
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Informationerne bliver opbevaret i din browser og bruges bl.a. til at genkende dig hvis du besøger hjemmesiden igen. Det hjælper os også med at forstå hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessante og brugbare.

Nødvendige cookies
Nødvendige cookies bør altid være aktiveret så vi kan gemme dine cookie-indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, vil vi ikke være i stand til at gemme dine præferencer. Det betyder at du skal acceptere eller afvise cookies hver gang du besøger denne hjemmeside.

Tredjeparts-cookies
Denne hjemmeside bruger Google Analytics til at indsamle anonym information, såsom antallet af besøgende og de mest besøgte undersider.

Hold denne cookie aktiveret for at hjælpe os med at forbedre vores hjemmeside.